ELEGANT usisivači - naš proizvod, svetskog kvaliteta!
   20/03/2023    Komentara 0
ELEGANT usisivači - naš proizvod, svetskog kvaliteta!

Naslednik poznatog brenda "Slobode Čačak", svojim dizajnom asocira na tradiciju i kvalitet. Ustvari, to je maksimalno usavršena verzija usisivača koji je imalo skoro svako domaćinstvo u staroj Jugoslaviji.

U korak sa vremenom, kolekcija ELEGANT usisivača unapređena je u svakom segmentu. Pored novog imena i dizajna, čvrsta konstrukcija je izrađena od najkvalitetnijih materijala sa nepropustivom zvučnom izolacijom, što je garancija za kvalitet proizvoda, kao i za održavanje čiste i zdrave okoline.
Velika usisna moć i snaga motora sa visokim kapacitetom koji se efikasno prenosi na tlo, rezultat je konstrukcije koja omogućava optimalni protok vazduha, što je glavna prednost ovog usisivača. Dakle, suštinska stvar u radu usisivača je snažno usisavanje prašine i prljavštine, a u isto vreme da ni najsitnija čestica te prašine ne ugrozi rad motora i naravno ne izađe van uređaja.
ELEGANT je opremljen zaštitnim vazdušnim ventilom koji omogućava besprekoran i dugotrajan rad motora i maksimalnu zaštitu pri radu usisivača sa punim kapacitetom usisavanja. Ovo je jedini usisivač koji ima mogućnost da istovremeno koristi specijalnu SUPER TEX platnenu vrećicu i visoko filtriranu papirnu kesu. Ova prednost u kombinaciji sa dva mikro filtera može zadržati i najsitniju - mikronsku prašinu.

Na svim modelima izvršena su ispitivanja i dobijeni su međunarodni sertifikati i potvrde o bezbednosti i kvalitetu.


Zbog svega navedenog Elegant usisivači imaju 3 godine garancije, kao i obezbeđen servis sa originalnim rezervnim delovima. ELEGANT - sve što želite od usisivača!

Ostavite komentar

Follow us on Facebook