Informacije

Akcije

No special products at this time.

Proizvođači

Poštovani,

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

– Nakon prijema narudžbine putem sajta, molimo vas da izvršite telefonsku potvrdu.
– Nakon potvrde narudžbine od strane kupca, narudžbina je neopoziva.
– Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
-U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine.
– U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu, bićete obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbine.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši osnovni podaci koje unosite prilikom registracije na sajtu. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime firme Electro Ricambi obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u firmi Electro Ricambi odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Isporuka

Sve pošiljke kupljene na našoj web prodavnici  isporučuju se kurirskom službom po važećem cenovniku i u skladu sa njihovim radnim vremenom. Isporuka pošiljki se radi isključivo na teritoriji republike Srbije. Za isporuku van teritorije Srbije važe posebne tarife i uslovi.
Troškove transporta kupljenih artikala snosi kupac. Troškove transporta plaćate prilikom pruzimanja pošiljke. Artikli naručeni  do 12 h radnim danima biće poslati istog dana. Najduži rok slanja pošiljke je tri radna dana za sve standardne proizvode. Za veće količine, rok za isporuku može biti i duži i biće saopšten prilikom porudžbine. Vlasništvo na poslatu robu se zadržava do isporuke. Electro Ricambi ne snosi odgovornost u slučaju oštećenja prilikom transporta.

Isporuka robe se vrši u roku od 48 sati od trenutka kada Vam naš operater telefonski potvrdi porudžbinu.

Za isporuku su odgovorne kurirske službe.

Sve porudžbine isporučuje kurirska služba ROYAL Express po sledećim cenama:

  • pošiljke do 2 kg koštaju 180 din. + otkupnina
  • pošiljke do 15 kg koštaju 240 din. + otkupnina

Kuriska služba naplaćuje zakonskih 69 din. ukoliko postoji povrat novca i dodanih 0,5% od ukupne vrednosti otkupnine, ili najmanje 10 din. na ime osiguranja.

Electro Ricambi d.o.o. ne snosni nikakvu odgovornost za troškove koje kurirska služba dodatno naplaćuje.

Ukoliko želite da roba bude poslata drugom kurirskom službom, po Vašim ugovorenim cenama, neophodno je da naglasite i odabranu kurirsku službu pošaljete na našu adresu radi preuzimanja pošiljke.

Takođe, možete preuzeti poručenu robu i lično u našoj veleprodaji koja se nalazi na adresi:

Rasinska 81, 37000 Kruševac.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Electro Ricambi se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Hvala na poverenju.


Follow us on Facebook